Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

William Hill Sport

William Hill är ett välkänt brand världen över och under 2019 valde man att köpa upp Mr Green för att ta nya kliv in på den svenska marknaden. Länge har William Hill tillhört ett av Europas större spelbolag, men i Sverige har man aldrig riktigt lyckats nå samma höjder, men nu kan det vara dags. 

William Hill lanserades år 2008 och tog snabbt stora kliv på den enorma marknaden. Idag erbjuder man ett helhetspaket när det kommer till oddsavdelningen. Med spel på massvis av matcher och även flertalet marknader som skiljer sig en del från övriga bolag så är det inte heller konstigt att William Hill är en välkänd aktör världen över.

I vår recension ska vi grotta ner oss i William Hill Sport och gå igenom allt från odds till supportavdelningen. Häng med!

Snabbfakta

 • Licens: Svensk
 • Hemsidahttps://www.williamhill.se/sv
 • Lanserades: 2008
 • Bonus: 1 Free Bet
 • Liveodds: Ja
 • Cashout: Ja
 • Livestream: Nej
 • BetBuilder: Ja
 • Casino: Ja
 • Kundtjänst: Dygnet runt

William Hill Sport Bonus

Är du ny spelare hos William Hill Sport kan du hämta ut en bonus värd 1 Free Bet på odds 1.80 eller högre. Det enda som krävs är en insättning på minst 200 kr. Innan du tar del av bonusen rekommenderar vi att du läser igenom regler och villkor. 

William Hill Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| t&c apply | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

William Hill Odds

Något som gjort William Hill till en av de största bolagen i spelvärlden är deras odds. Precis som andra bolag erbjuder man massvis av olika sporter och evenemang att spela på, men på flertalet av sporterna erbjuder man dessutom ett enormt utbud av olika marknader.

William Hill Odds

 

Hos William Hill erbjuder man flera hundratals olika odds på de större sporterna. Om du exempelvis spelar på fotboll i Premier League hittar du odds på vem som gör mål, hur många avslut en spelare har under en match eller varför inte spela någon specialare på att någon spelare gör både mål och assist? Med andra ord finns det en hel del att välja mellan. 

Precis som Unibet och LeoVegas för att bara nämna några använder William Hill Kambi som leverantör för sina odds. På så sätt kan man erbjuda konkurrenskraftiga odds och många marknader på varje match. 

William Hill Liveodds

Att placera ett spel hos William Hill är väldigt enkelt och för den som vill spela på en match som redan startat finns även denna möjlighet. Liveodds-utbudet hos William Hill håller en ypperlig klass där du hittar massvis av liveodds dagligen. 

Att spela live har sina fördelar då man kan få upp oddset och få en bättre överblick för hur matchen utspelar sig. Det finns givetvis även negativa aspekter också om till exempel ett av lagen som du tänkt spela på gör ett mål tidigt. 

Att spela live eller före match är upp till var och en. Ibland kan det vara bättre att spela före en match medan det andra gånger kan vara bra att se matchen och få en överblick innan man placerar ett spel. Oavsett vad så bjuder William Hill Sport på en bra liveoddstjänst. 

William Hill Livestream

För tillfället finns det ingen livestream tillgänglig hos William Hill. Om detta är något man kommer erbjuda framåt i tiden låter vi stå osagt. 

Cashout hos William Hill

Hos William Hill Sport kan du använda dig av funktionen Cashout. Detta innebär att du kan stänga din spelkupong innan den är avslutad för att antingen säkra din vinst alternativt minska din förlust. Cashout fungerar på de flesta spelen hos William Hill, men innan du väljer ditt odds kan du se om spelet kommer att erbjuda cashout. 

Att använda cashout kan vara till en fördel, men givetvis också till en nackdel. Om du har en spelkupong med tre matcher där lagen du spelat på leder sina matcher så kanske du vill säkra din vinst. Om något av lagen inte skulle vinna så har du ändå vunnit, men om alla dina lag vinner så har du fått en sämre vinst. Vågar du låta kupongen stå eller föredrar du att säkra din vinst?

William Hill Sport i mobilen

William Hill i mobilen

 

William Hill är som vi tidigare nämnt en av de största spelbolagen i världen. Av den anledningen är det inte heller så konstigt att man utvecklat en mobilsida som håller högsta klass. 

När du surfar runt på William Hill Sport i mobilen kommer du snabbt märka att navigeringen är väldigt enkel och du på ett smidigt sätt hittar de spel du vill spela på. För att spela hos William Hill i mobilen kan du antingen öppna upp telefonens webbläsare och surfa in på sidan alternativt ladda ner William Hill appen. 

Kundsupport hos William Hill

Hos William Hill har du tillgång till support dygnet runt och kan alltid få hjälp när du behöver. Hos William Hill kan du få hjälp via livechatt, e-post eller telefon. 

 • Livechat
 • E-post - kundservice@williamhill.se
 • Telefon: 018 800 81 20

Vi rekommenderar att använda livechatt när du vill ha hjälp hos William Hill, detta är nämligen det smidigaste alternativet att använda sig av när du vill få svar på dina frågor. 

Betalningar hos William Hill

Hos William Hill kan man även stoltsera med flertalet olika betalningsmetoder så att du kan välja den som passar dig allra bäst. Bland betalningsmetoderna hittar du bankkort, Trustly, PaysafeCard, Skrill med flera. 

När det kommer till utbetalningar så använder du den metod du gjorde en insättning med i den mån om att det fungerar. Vi rekommenderar att använda Trustly då pengarna snabbt flyttas över från William Hill till ditt bankkonto efter att ditt uttag blivit godkänt. 

Sammanfattning

William Hill Sport tillhör ett av de bästa i världen och som ny spelare kan du ta del av ett Free Bet. Detta gäller på valfri sport på odds 1.80 eller högre.


William Hill Sport

100 kr gratis bet.
Gratisspel

| t&c apply | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

Hos William Hill Sport hittar du ett massivt utbud av odds. Här finner du flertalet sporter och evenemang att välja mellan samtidigt som du kan spela på en rad olika marknader på varje evenemang. Med andra ord hittar du det mesta att önska när du vill placera ett spel. 

William Hill Sport bjuder på en snygg och lättnavigerad sida som har mycket att erbjuda. Prova på William Hill redan idag och ta del av ett Free Bet upp till 100 kr. Lycka till!


Besök William Hill Sport!


Tips innan du börjar spela:

 • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar & kampanjer
 • Spela för att du tycker det är kul
 • Gör en budget och håll dig till den
 • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
 • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stödlinjen.se