Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Willys Hot Chillies Slot

Är du ett fan av kryddstark mat? Då ska du se hit! ”Willys Hot Chillies Slot” från NetEnt är en kryddig mexikansk slot där den starka chillifrukten är i fokus! Wilds, multiplicerare, bonusspel – Willys Hot Chillies Slot bjuder på en hel del skoj! Häng med oss i vår recension så ska vi ta oss en närmare titt på spelet!

Notera: Willys Hot Chillies Slot är inte lanserad ännu och finns därför inte att spela någonstans i dagsläget. Vi kommer att uppdatera spelet så snart det finns ute, den 30 juli 2020!

Snabbfakta:

Speltillverkare: NetEnt
Lanseras: 30 juni 2020
Antal hjul & rader: 5 / 3
Vinstlinjer: Mer info kommer snart
Lägsta insats: Mer info kommer snart
Högsta insats: Mer info kommer snart
Free Spins: Ja
Jackpott: Nej
RTP: Mer info kommer snart

Var kommer man att kunna spela Willys Hot Chillies Slot?


LeoVegas

100 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar.
Mr Green

20 omsättningsfria free spins.

| regler & villkor gäller | Endast giltig för nya spelare med första insättning på min. 200kr. Omsätt första insättning 1 gång för att erhålla 20 gratissnurr i Book of Dead (värde 5 kr/spinn). Ev. vinster från gratissnurr är omsättningsfria. Giltig i 60 dagar.
Hajper

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr vid din första insättning på 100 kr eller mer. Omsättningskrav 1x.

Hur spelar man Willys Hot Chillies Slot?

Willys Hot Chillies Slot är ett spel som består av 5 hjul och 3 rader och spelet i sig har ett mexikanskt tema. Nu ska vi ta och kika närmare på de olika funktionerna i spelet!

Multiplier Wilds

Så kallade multiplicerarwilds kan dyka upp på hjul 2-5 i Willys Hot Chillies Slot och det roliga med dessa är att de kan vara ”stacked” och då täcka ett helt hjul. Varje sådda här wild har en multiplikator på allt från x2-x5 och om en sådan här symbol eller flera ingår i en vinst så multiplicerar hela vinsten.

Willys Hot Wheel Feature

Om du landar en bonussymbol tillsammans med en multiplicerarwild på hjul 1 så aktiveras det som kallas för Willys Hot Wheel Feature. Här kommer du att notera det som kallas för Chilli Multiplier på sidan och i mitten har du själva hjulet. Alla vinster kommer att multipliceras av Chili Multiplier.

Willys Hot Wheel Bonus Game

Om du lyckas ta dig till Willys Hot Wheel Bonus Game tack vare bonushjulet vi nämnde ovan så kan du vinna en hel del grymma grejer, om du har tur. Detta är vad du kan vinna:

  • Myntvinster
  • Omsnurr
  • Extra symboler
  • Multiplicerare

Willys Hot Chillies Slot Free Spins

Det finns inget free spins-läge som tar dig till en ny spelplan i Willys Hot Chillies Slot men du kan vinna omsnurr i bonusspelet som vi berättade om i det tidigare stycket!

Spela Willys Hot Chillies Slot i mobilen

Du kan utan problem spela Willys Hot Chillies Slot i både mobil och surfplatta om du känner för det. iOS som Android!


Hajper

100 kr bonus.

| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr vid din första insättning på 100 kr eller mer. Omsättningskrav 1x.

Sammanfattning

Willys Hot Chillies Slot är sannerligen en kryddstark slot som bjussar på en hel del hetta! Vi uppskattar att en till synes traditionell slot är så fullbokad med överraskningar, något som dock inte är överraskande när det gäller speltillverkaren NetEnt! De lyckas nämligen alltid överträffa sig själva och ännu en gång har de alltså lyckats skapa ett roligt men unikt spel. Drömmer du om Mexiko, gillar stark mat eller helt enkelt bara älskar wilds och multiplicerare – ja, då är Willys Hot Chillies Slot sannerligen något för dig!


Spela andra spel från NetEnt hos LeoVegas