Dagens namn: Assar
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Samsung Galaxy Xcover – tål både vatten och damm

Samsung Galaxy Xcover är telefonen för dig som är aktiv och vill kunna använda din telefon under lite tuffare förhållanden. Xcover tål bland annat att vistas under vatten i 30 minuter.

Det går att skydda din telefon rätt bra med ett skal. Men för den som vill känna sig riktigt säker på att telefonen ska hålla, då är Samsung Galaxy Xcover ett bra alternativ. Den här telefonen tål vatten och när nättidningen mobil.se testade den fick den klart godkänt.

Galaxy Xcover ger ett gediget intryck utan att kännas stor eller klumpig. Ramen är i en plast som inte repas så lätt”, skriver mobil.se i testet.

Helt dammtät

Telefonen är klassad som helt dammtät och tål att vistas under vatten på en meters djup i upp till 30 minuter utan att ta skada. Genom förseglade luckor skyddas batteri, sim-kort och headset- och usb-kontakter.

Förutom sin tålighet är en fördel med den här telefonen den långa batteritiden.

Samsung Galaxy Xcover verkar ha en batteritid som är en bit utöver det vanliga. Från full laddning använder jag den till exempel flitigt under dagen, och lämnar den utan laddning under natten, och den tål fortsatt flitig användning en halv dag till dagen efter”, skriver Mobil i sin recension.

SENASTE NYTT

Kampanj

Visa fler
Om Aftonbladet