ÅSIKT

Hallå! Hallåååå!

KULTUR
Detta är en kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik.
Trailers i tv-rutan - dags att börja zappa.

Och nu kära tittare, är det äntligen dags för det program som ni har bänkat er i soffan för att se! Men först ska ni tvingas titta på en fyra, fem trailers för program som kommer att sändas nästa vecka eller om fjorton dagar och som ni tyvärr inte kommer att ha minsta lust att se när vi först har proppat i er de här kortisarna en sisådär sjutton till tjugoåtta gånger.

Nänänä, vi talar inte om hur lång tid vi tänker hålla er på halster. Jag säger bara: Var glada för att det är oss och inte TV 4 ni tittar på. Där läggs reklamen mitt i filmen och kallas "avbrott för nyheter" - hihihi! Så gör inte vi här på SVT, för vi har ingen reklam. Men hur länge det varar vet ingen, så vi vill att ni vänjer er lite varje dag. Sitt bara kvar och titta lugnt.

Hur långt det är kvar tills själva programmet börjar? Det säger jag inte, det vore tjänstefel. Vi vill ju behålla våra tittare!

Så där, ja. Det var väl inte så farligt?

Och nu, älskade tittare! Det är äntligen dags för det program ni väntat på. Sluta zappa, ni missar början. Men gå inte, det börjar ju nu.

Hallåååå!

Tove Ellefsen