Böcker

Om de svenskaste av alla maträtter

Av: 

Zendry Svärdkrona

BOKRECENSIONER

Vad är egentligen svenskt? Den frågan har analyserats av våra främsta tänkare i radio och tv med anledning av det nymornade nationaldagsfirandet. Själv skulle jag vilja svara: sill och strömming. Har man bott utomlands under en längre tid blir det ännu tydligare. Frasig, senapsgravad stekt strömming, sill i kapprock, marinerad ansjovis. Sveriges ledande fiskkock delar med sig av sina 100 bästa recept och det är bara att tacka och ta emot.

ANNONS EXTERN LÄNK

Njut av en god bok i sommar – Prova BookBeat gratis i en månad!

BookBeat.se

Mat

Publisert:

Bokrecensioner

Prenumerera på Kulturens nyhetsbrev

Aftonbladets kulturchef Karin Petterson guidar till veckans viktigaste kulturhändelser och mest intressanta idédebatt.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Böcker