Böcker

Hemesterpimpa ditt hem!

Av: 

Annika Marklund

Ludvig Forssblad

BOKRECENSIONER

Isabelle Halling McAllister, känd från tv:s Sommartorpet och Äntligen Hemma, berättar hur du ger ditt hem en riktig sommarboost!

När du är ledig, ta tillfället i akt och fundera: Hur vill jag egentligen ha det hemma? Gillar jag verkligen det här? Det är lätt att fastna i gamla spår. På somrarna kryllar det av loppisar där du både kan sälja av sådant du tröttnat på och få nya, härliga prylar för en billig penning.

Att fixa till balkongen är ett lätt sätt att skapa semesterstämning. Satsa på ett exotiskt tema, och låt det gärna vara kitchigt! Det går att köpa billiga lyktor i glada färger, parasoller som ser ut som paraplydrinkar, och bambu passar perfekt som insynsskydd.

En riktig quick-fix för den som vill lägga tiden på annat är att satsa på textiler. Genom att byta ut mattor, kuddar, gardiner och dukar får hemmet en helt ny, somrig känsla. Blommönstret kommer starkt i sommar!

Vill man ha en helt ny känsla i hemmet kan man anordna ett härligt party med Hawaiitema och låta en del av dekorationerna hänga kvar i ett par veckor.

ANNONS EXTERN LÄNK

Njut av en god bok i sommar – Prova BookBeat gratis i en månad!

BookBeat.se

Publisert:

Aftonbladet

/

Kultur

/

Bokrecensioner

/

Böcker

Bokrecensioner

Prenumerera på Kulturens nyhetsbrev

Aftonbladets kulturchef Karin Petterson guidar till veckans viktigaste kulturhändelser och mest intressanta idédebatt.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Böcker