Grattis, prinsessan Adrienne som fyller 2 år

Madeleines minsting fyller två år i dag.
Det firas privat med familjen i soliga Florida.

Hon är minstingen i kungafamiljen och ett riktigt charmtroll.

Prinsessan Adrienne fyller två år i dag och den stora dagen firas privat med familjen.

Prinsessan Madeleine lade ut en ny bild av sin dotter på Instagram på måndagen. Och skrev en vacker kärleksförklaring till sin dotter: ”Grattis till världens sötaste lillasyster och bästa bebistjejen”.

– Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med, beskriver Madeleine sin dotter i tidningen Mama, och lägger till att hon är väldigt kvicktänkt och försöker hänga med de andra syskonen.

Förlorade titeln och apanaget

Adrienne Josephine Alice föddes den 9 mars 2018 på Danderyds sjukhus. Alice heter hon efter drottning Silvias mamma, Alice Sommerlath, och Josephine kommer från Chris farmor, Josephine Cesario.

Trots att Adrienne inte längre tillhör kungahuset så har hon kvar sin hertiginnetitel. Men så många besök till hertigdömet Blekinge blir det nog inte i framtiden. Efter kungens beslut om att barnbarnen förlorar titlarna Hans och Hennes Kungliga högheter så reser Madeleine och familjen inte hem till Sverige lika ofta.

Någon nytagen bild från hovet är inte heller att vänta, men prinsessan Madeleine har haft som vana att lägga upp bilder på sina barn på Instagram vid födelsedagarna.


Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny


PODD Estelles skola stängd – så hanterar kungligheterna coronaviruset

I veckans avsnitt av Kungligt med Jenny och Sara pratar vi om hur coronaviruset påverkar den kungliga världen. Vi pratar också om några av de brott som drabbat kungligheterna genom åren.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE