Här är Chris O’Neills hemliga nätverk på sociala medier

Prinsessan Madeleines man är medlem på Clubhouse

Chris O’Neill har gått med i den omtalade appen Clubhouse.

Där umgås han med kända entreprenörer, konstkännare och mäklare.

Men även prinsessan Madeleines vänner – och Tiger Woods före detta älskarinna.

Prinsessan Madeleines man Chris O’Neill har alltid haft konton på sociala medier. På Instagram är kontot stängt för utomstående, endast de allra närmaste vännerna och familj får umgås med Chris på nätet. Likaså på Facebook.

Men på den nya appen Clubhouse är det svårt att vara anonym.

Chris blev medlem den 8 februari när en vän bjöd in honom. Han har snabbt samlat på sig följare och Chris även valt att själv följa 74 spännande personer. Det är redaktörer och konstkännare, mäklare, reklammakare och entreprenörer. Flera av dem har mer eller mindre koppling till Chris jobb.

Johan Lundberg som grundade Paytech International är en del av Chris nätverk på Clubhouse.

– Chris arbetar också med betalningslösningar i ett företag som han har tillsammans med sin svåger, så det är säkert spännande för honom att följa Lundberg, säger hovexperten Sara Ericsson.

Chris O’Neill har skapat sig ett nätverk på nya appen Clubhouse.
Chris O’Neill har skapat sig ett nätverk på nya appen Clubhouse.

Följer nattklubbskungen

Chris följer även nattklubbskungen Ronnie Madra som grundade den omtalade och populära nattklubben 1 OAK i New York.

– Innan Chris träffade Madeleine var han ju ute i svängen och på röda mattan-event så jag är inte förvånad över att han följer honom, säger Sara Ericsson.

Ulf Ekberg från Ace of Base, superentreprenören Elon Musk och en lång rad med prinsesskompisar som till exempel Jan Dinkelspiel, Emma Pernald och Gustaf Magnuson är också med i Chris nätverk. Även entreprenören och finansmannen Erik Wachtmeister som startade det sociala nätverket A small world ett par år innan Facebook lanserades. A small world var ett nätverk för vip-människor och en av medlemmarna var prinsessan Madeleine.

Rachel Uchitel var en av Tiger Woods älskarinnor då Elin Nordegren och Woods bröt med varandra.
Rachel Uchitel var en av Tiger Woods älskarinnor då Elin Nordegren och Woods bröt med varandra.

Tiger Woods älskarinna i nätverket

Den mest oväntade personen som Chris O’Neill följer är Rachel Uchitel – en av Tiger Woods älskarinnor då Elin Nordegren och Woods bröt med varandra. Rachel skapade stora rubriker i pressen under flera år. Nu medverkar hon i en dokumentär om Tiger Woods och säger själv att hon deltar för att försöka tvätta bort stämpeln av sig själv som Woods älskarinna.

– Det förvånar mig, det är svårt att veta vad de har för koppling. Men Rachel har ju varit värdinna för flera kända nattklubbar och vistas ofta i Palm Beach där prinsessan Madeleine och Chris O’Neill bor. Det kan ju vara så att han följer henne av ren nyfikenhet också, säger Sara Ericsson.

Chris konto på instagram är låst för utomstående. Profilbilen visade först en bild på två kuddar med texten "Fuck me" och "Fuck you". Men när det blev uppmärksammat bytte han bild till prinsessan Madeleines hund. Chris skapade stora rubriker när en vän till honom, modeskaparen Giancarlo Giammetti, la ut ett inlägg från Chris på sitt olåsta konto så att vem som helst kunde läsa det. Inlägget var mycket kritiskt mot Donald Trump.
Chris konto på instagram är låst för utomstående. Profilbilen visade först en bild på två kuddar med texten "Fuck me" och "Fuck you". Men när det blev uppmärksammat bytte han bild till prinsessan Madeleines hund. Chris skapade stora rubriker när en vän till honom, modeskaparen Giancarlo Giammetti, la ut ett inlägg från Chris på sitt olåsta konto så att vem som helst kunde läsa det. Inlägget var mycket kritiskt mot Donald Trump.

Kungafamiljen på sociala medier

  • Chris heter @chrisoneill101 på Instagram och kontot är låst för utomstående. Profilbilen visade först en bild på två kuddar med texten "Fuck me" och "Fuck you". Men när det blev uppmärksammat bytte han bild till prinsessan Madeleines hund.
    Chris skapade stora rubriker när en vän till honom, modeskaparen Giancarlo Giammetti, la ut ett inlägg från Chris på sitt olåsta konto så att vem som helst kunde läsa det. Inlägget var oerhört kritiskt mot Donald Trump. Chris skrev bland annat att det var sorligt att vara amerikansk medborgare med Donald Trump som president och att Trump var en smärtsamt okunnig människa som orsakar till våld och hat.
  • Prinsessan Madeleine har också ett hemligt konto på instagram. Hon heter @leni82 och det är bara hennes närmaste vänner som får följa henne där.
  • Prins Harry har också ett hemligt konto på instagram. @SpikeyMau5. Harry älskar musik och namnet kommer från hans favorit-dj som heter @Deadmau5.
  • Prinsessan Märtha Louise har två olika konton: @princessmärtalouise och @iammärthalouise. Hon tvingades öppna ett nytt konto efter att ha fått en tillsägelse av kung Harald efter att hon använt prinsess-kontot till att göra reklam för sin pojkväns, Durek Verretts, affärsverksamhet som shaman.
  • Prins Daniel hade tidigare ett hemligt Facebook-konto men avslöjades när man kunde se att hans närmaste vänner följde honom under namnet Olof Ek.
  • Prinsessan Mette-Marits hund Muffins Kråkebolle försvann, men efter att prinsessan gjort ett inlägg på Instagram kunde hunden hittas igen.

Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

PODD Chris O’Neills hemliga konton

Chris O’Neill har blivit medlem på den nya appen Clubhouse och Jenny och Sara går igenom vilka som ingår i hans personliga nätverk. Och det är verkligen en och annan som förvånar! I veckans avsnitt avhandlas även den nya brittiska kungliga bebisen, drottningens svärson som ansökt om skattebidrag under coronapandemin och prinsessan Märtha Louises som för första gången berättar om vad som hände dagen då Ari Behn tragiskt gick bort. Dessutom får vi lyssna på när Meghan får snuskiga frågor om Storbritannien.

Med Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE