Societetsparet gifta – kronprinsessan Victoria gäst

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Kronprinsessan Victoria

Societetsparet Andrea Brodin och Cedric Notz är nu man och hustru.
Platsen för bröllopet var natursköna Ulriksdal vid Edsviken.
Bland gästerna märktes bästa väninnan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Hon är en av kronprinsessan Victorias närmsta vänner och han var Chris O’Neills bestman under bröllopet med prinsessan Madeleine. Det har gått sju år sedan tv-profilen och inredaren Andrea Brodin mötte kärleken i entreprenören Cedric Notz under ovan nämnda bröllop. 

Han valde snabbt att lämna Schweiz för ett liv med Andrea i Sverige. I november 2016 blev de föräldrar till dottern Isabella, 3, och i dag, lördag, blir de man och hustru.

”Jobb, flytt, renovering, barn, livet, andra prioriteringar än att just arrangera ett bröllop. Men nu efter en lång corona-vår hemma med lite mer tid över än vanligt kanske och mycket tid till familjen, kände vi båda att det var dags. Så i slutet av augusti blir vårt lilla bröllop av och det ska bli så kul och härligt”, har Andrea Brodin skrivit i sin blogg.

I dag, lördag, var ett antal gäster inbjudna till Andrea Brodins föräldrar Hans Eric ”Jejje” Brodin och Eva Benita ”Putzi” Brodins flotta bostad i Ulriksdal i Solna, granne med Ulriksdals slottskapell. Makarna är sedan länge goda vänner med kungaparet.

På Instagram har Andrea Brodin delgett flera detaljer om den stora dagen, bland annat är färgtemat på bröllopet vitt, grönt och mässing.

Paret vigdes i Ulriksdal, i Andrea Brodins bostad.
Vigsel hölls på baksidan av huset med utsikt över Edsviken.

Hon uttryckte så sent som i dag även en lättnades suck över den varma och soliga väderprognosen. Andrea har även ordnat så att varje gäst får en designad flaska handsprit att ha i fickan på förekommen anledning.

Gästerna anlände strax efter klockan fem i en båt som kom från Stockholms innerstad. Det var en uppsluppen stämning ombord och gästerna var festklädda i mörk kostym och eleganta sommarklänningar. Kronprinsessan Victoria och Daniel var också på plats på vigseln, men valde att ta sig ut på egen hand.

Strax före klockan sex visade sig brudparet på baksidan av huset tillsammans med brudens son Ivar. Vigseln ägde rum runt klockan 18 på baksidan av huset där vita stolar och en rosenbåge stod uppställda. Från vigselplatsen har gästerna och brudparet himmelsk utsikt över Edsviken.

Under vigseln sågs Victoria skratta och vara på ett sprudlande glatt humör. De umgicks med de övriga gästerna och såg ut att ha en härlig stund.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bland gästerna.
Kronprinsessan ska ha varit på ett sprudlande humör.

Förra helgen överraskades Andrea Brodin med en möhippa arrangerad av närmsta vännerna med kronprinsessan Victoria i spetsen. Dagen inleddes på Grand Hôtel med spa och massage och sedan väntade en båttur till okänd destination. Förutom kronprinsessan deltog även bland andra Bathina Philipson och Emilia de Poret.

”Hade den mest magiska lördagskvällen med mina tjejkompisar. Alla lever så fullspäckade liv med arbete, barn och familj men det är så viktigt att också ta sig tid att se varandra, prata, skratta och dela minnen – och vara tacksamma för varandra”, skrev hon på Instagram.

Cedric Notz med sambo Andrea Brodin. Arkivbild

Innan Andrea Brodin träffade Cedric Notz var hon gift med Niclas Engsäll och tillsammans har de barnen Diana, 13, och Ivar, 11. I dag är Niclas Engsäll gift med SVT-profilen och författaren Carolina Neurath.

Andrea Brodins relation med kronprinsessan Victoria sträcker sig långt tillbaka i tiden. De har följt varandra sedan barnsben och när Andrea och Niclas gifte sig 2003 var kronprinsessan en av tärnorna, vilket för övrigt ska ha varit ett gammalt barndomslöfte. Det var också under det bröllopet som Victoria för första gången visade upp sig offentligt med prins Daniel. Kronprinsessan Victoria är också gudmor till äldsta dottern Diana.

Aftonbladet har varit i kontakt med hovets informationschef Margareta Thorgren som berättar att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, som är bosatta i Florida, inte befinner sig i Sverige och därmed missar bröllopet.

Aftonbladet har sökt Andrea Brodin och Cedric Notz för en kommentar.


Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

PODD Semestrande kungligheter- här spenderar de helst somrarna

Hur ser de kungliga semestrarna ut för Europas kungahus? Vem är det som förvarar flingpaket i fönstret vid det franska vinslottet och vilken ön räddar kungligheterna från fotografer? Sommartraditionerna går i arv och lever vidare. Jenny och Sara pratar om de kungliga somrarna och slottsliknande sommarstugorna.

Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga! Beställ här!

Lyko

Publisert:

LÄS VIDARE

Här spelar Prins Daniel golf – med Armand Duplantis

ÄMNEN I ARTIKELN

Kronprinsessan Victoria

Chris O'Neill

Svenska kungahuset

Hovet (Kungahuset)

MER OM KUNGLIGT

Kronprinsessans vän gifter sig med Chris O’Neills bestman

Ex-kung Juan Carlos flyr Spanien

Prins Harry och Meghan Markle till Netflix

Kronprinsessans största önskan på födelsedagen

Prins Gabriel firar tre år med tårta i trädgården

Här gör prins Gabriel, 3, sitt första kungliga uppdrag – målade fågelholk

Här spelar Prins Daniel golf – med Armand Duplantis

Prinsessan Sofia om kritiken: ”Hjärtekrossande”

Prinsessorna sågs igen efter ett och ett halvt år isär

Victoria laddar för hösten i Rom

Prinsparet tipsar om smultronställe: Lantlig miljö

Första statsbesöket i Sverige sedan pandemin

Victorias resa ställs in på grund av coronaläget

Kronprinsessan Victorias uppmaning inför semestern: Nu behövs vi svenskar här hemma

Här gör Chris O’Neill kunglig comeback – lyssnade på Lena Philipsson-hits med familjen

Äntligen fest på slottet!

Kronprinsessan Victoria - allt du behöver veta

Barnmorskan på gästlistan vid prins Julians dop

Här festar politikerna med kungligheterna

Sötchock i kyrkan på prins Julians dop

Prins Carl Philip cyklar rakt in i bröllopsbilden

Prins Carl Philip - allt du behöver veta

Prinsessan Sofia - allt du behöver veta

Meghan tvingades dansa på gatan