Brunch till helgen? Eller en enkel middag. Ugnsbakad svamp med vitlök och krämig mozzarella är fantastiskt gott.
Brunch till helgen? Eller en enkel middag. Ugnsbakad svamp med vitlök och krämig mozzarella är fantastiskt gott.

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

3,2 (10 röster)

Svamp med vitlök och krämig mozzarella är verkligen fantastiskt gott tillsammans med ägg och nybakat bröd.

Perfekt som brunch på helgen eller till middag på ett enkelt sätt.

Recept av Maria Zihammou, Vego med 5 ingredienser.

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

  • Ingredienser

  • 300 g skogschampinjoner
  • 100 g bladspenat
  • 4 mozzarella, à 125 g, gärna buffelmozzarella
  • 4 ägg
  • 1 tsk paprikapulver
  • Basvaror

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN