Kantarell- och räkpanna med kummin

3,4 (5 röster)

Middagstips

Kantareller, räkor och kummin är bara så gott tillsammans. Perfekt rätt att använda nyplockade kantarellen till, och man kan använda överbliven kokt potatis. Ät och njut!

Kantarell- och räkpanna med kummin

  • Ingredienser

  • 1 kg kokt potatis, kall
  • 5 dl kantareller, gärna färska
  • margarin, att steka i
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk kumminfrön, hela
  • 400 g skalade räkor
  • salt
  • 1 dl gräslök, finhackad

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

”Vansinnigt gott – på 20 minuter”

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Svenska recept

Fisk och skaldjur

Huvudrätter

Potatisrecept

MER OM GODARE

Lasagne med pumpa och kantareller

1 h 15 min

Älggryta med kantareller

2 h 30 min

Kantarellsoppa med timjan

30 min

Krämig kantarellsås och spaghetti

30 min

Kantarellpaj med västerbottensost

1 h 30 min

Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton

Pizza med kantareller och taleggio

45 min

Sveriges godaste macka

Pasta med spenat och ärtor

30 min

Markiz Taintons goda julpizzor med lax eller skinka

40 min

Karljohansvamp i vitvinsrisotto

55 min

Läckra pizzor med tomat, kantarell och färska bär

Tempehwraps med läckra smaker

45 min

Laxgryta med pasta

30 min

Dragon och senapsöverbakad fläskfilé

55 min

Lappskojs med purjolök

30 min

Tareq Taylors potatissallad med mycket persilja

30 min

Kryddrökt fläskfilé

55 min

Lavendelglaserad fläskfilé

55 min

Aprikos- och getostfylld fläskfilé

55 min

Pizza med salsiccia och mozarella

2 h

Kycklingsoppa med gnocchi och spenat

30 min

Potatisbullar med broccoli och fetaostsås

30 min

Apelsin- och nejlikbrässerad fläskfilé

45 min