Kantarell- och räkpanna med kummin
Kantareller, räkor och kummin är bara så gott tillsammans. Perfekt rätt att använda nyplockade kantarellen till, och man kan använda överbliven kokt potatis. Ät och njut!
Kantarell- och räkpanna med kummin
Ingredienser
- 1 kg kokt potatis, kall
- 5 dl kantareller, gärna färska
- margarin, att steka i
- 2 vitlöksklyftor
- 2 tsk kumminfrön, hela
- 400 g skalade räkor
- salt
- 1 dl gräslök, finhackad
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Lasagne med pumpa och kantareller





1 h 15 min
Älggryta med kantareller





2 h 30 min
Kantarellsoppa med timjan





30 min
Krämig kantarellsås och spaghetti





30 min
Kantarellpaj med västerbottensost





1 h 30 min
Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton
Pizza med kantareller och taleggio





45 min
Sveriges godaste macka
Pasta med spenat och ärtor





30 min
Markiz Taintons goda julpizzor med lax eller skinka





40 min
Karljohansvamp i vitvinsrisotto





55 min
Läckra pizzor med tomat, kantarell och färska bär
Tempehwraps med läckra smaker





45 min
Laxgryta med pasta





30 min
Dragon och senapsöverbakad fläskfilé





55 min
Lappskojs med purjolök





30 min
Tareq Taylors potatissallad med mycket persilja





30 min
Kryddrökt fläskfilé





55 min
Lavendelglaserad fläskfilé





55 min
Aprikos- och getostfylld fläskfilé





55 min
Pizza med salsiccia och mozarella





2 h
Kycklingsoppa med gnocchi och spenat





30 min
Potatisbullar med broccoli och fetaostsås





30 min
Apelsin- och nejlikbrässerad fläskfilé





45 min