Matsmarta onsdag

Foto: David Loftus/Happy food
Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

4,3 (3 röster)

Ett nytt sätt att lyfta abborre, makrill eller gös. Kocken Niklas Ekstedt serverar gärna denna helgrillade fisk med koriander, mynta, skivad grön chili och limeklyftor.

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 2 havsabborre, eller makrill, abborre, gös
  • 10 blad mynta
  • 3 vitlöksklyfta
  • 10 blad koriander
  • 2 grön chili
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk limejuice
  • 2 msk soja
  • 1 knippe haricots verts
  • 4 pak choi
  • Till servering

  • grön chili
  • koriander
  • mynta

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM