Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting
1 h
”Gillar du choklad kommer du älska den här tårtan. Konsistensen på frostingen kan bli lite olika beroende på hur länge du vispar – blir den för lös ställer du in den i kylskåpet en liten stund, blir den för hård värmer du upp lite grädde och vispar in i frostingen.”
Ur boken ”Tårtor med Linus” av Linus Larsson (Bonnier Fakta)
Av: Aftonbladet
1 h
45 min
1 h
30 min
10 min
10 min
1 h 10 min
2 h
30 min
30 min
2 h
2 h 30 min
1 h
40 min
1 h 30 min
1 h
1 h 50 min
1 h
45 min
1 h
30 min
10 min
10 min
1 h 10 min
2 h
30 min
30 min
2 h
2 h 30 min
1 h
40 min
1 h 30 min
1 h
1 h 50 min