Röd currysill
Annorlunda och god sillinläggning
Heta smaker är gott i kalla rätter, inte minst i sillinläggningar. Den kryddiga currypastan tar sillen till nya höjder och de peppriga basilikabladen matchar fint.
Recept av kocken Mattias Larsson som visar i videon hur han gör sillen.
- 1 portion i receptet blir 1 burk sill som räcker till 4–8 portioner.
Röd currysill
Ingredienser
- 1 förpackning förinlagd sill
- 1 tsk röd currypasta
- 1 lime
- 2 salladslökar
- 10 basilikablad
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Lingon- och kardemummasill





10 min
Krämig tacosill





10 min
Påskens succémat





Kockens knep: Så fixar du godaste påskmaten
Sill med senap och dragon
10 min
Lyxa till pizzan





2 h
Thomas Sjögrens currysill
25 min

Wow-knepet som ger extra smak på vegofärs





20 min
Chatta om recept och tips på julens mat
Fänkål- och akvavitssill
30 min
Så gör du egna supergoda tortillabröd





15 min
Markiz Taintons goda saffranssill





20 min
Hängmörat kött – så påverkar det smaken
Så steker du lax till perfektion





40 min
Sotad sparris med kryddig smetana, brynt smör och ägg





25 min
Mamma Evas fräscha citronsill





45 min
Så blir laxen saftig i ugnen

Så steker du den perfekta oxfilén





40 min
Knepet med färsen för den bästa hamburgaren





45 min
Krämig lingonsill med lime





15 min
Sommarens bästa sill





20 min
Kockens smarta knep för krämigare äggröra
