Foto: Maria Östlin

Varma kryddkokta päron med "müsli" och vaniljpannacotta

4,5 (2 röster)

Varma kryddkokta päron – tillsätt crunch i form av ”müsli” och den allra lenaste vaniljpannacotta så har du en fulländad dessert.

Pannacottan bör stå kallt i minst 5 timmar innan servering.

Varma kryddkokta päron med müsli och vaniljpannacotta

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Vaniljpannacotta

  • 2 blad gelatin
  • 2.5 dl grädde
  • 0.5 dl mjölk
  • 0.5 vaniljstång, riven
  • 0.3 dl socker
  • Müsli

  • 2 dl all bran-flingor
  • 2 msk solroskärnor
  • 1 msk linfrön
  • 2 msk honung
  • 2 tsk vatten
  • Kryddkokta päron

  • 2 dl socker
  • 4 dl vatten
  • 0.5 vaniljstång
  • 3 stjärnanis
  • 1 kanelstång
  • 2 päron, stora och fasta
  • 0.5 lime

Gör så här

avAftonbladet

Recept: OS-konditorn Per Olsson.

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Efterrätt