Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Foto: Nina Kindbro

Persikohalvor med grädde och mandel

2,8 (71 röster)

Bjud på supersnabba desserten med persika, grädde och mandel

Efterrätter - Recept på goda desserter

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt, snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandel

  • Ingredienser

  • 1 burk persikohalvor i sockerlag
  • 2 dl grädde
  • 50 g mandelspån

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Stort knivtest: Ny jury – samma vinnare

ÄMNEN I ARTIKELN

Efterrätter - Recept på goda desserter

Recept

Fika recept

Svenska recept

MER OM GODARE

Efterrätter du fixar på ett kick

Bjud på nostalgisk 1970-talsmeny

Marängsviss – barnsligt gott helt enkelt

15 min

Mörk chokladglass

40 min