Persikohalvor med grädde och mandel

1,7 (10 röster)

Bjud på supersnabba desserten med persika, grädde och mandel

Foto: Nina Kindbro
Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt, snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandel

Antal: 4 portioner Tillagningstid: 10 minuter

  • 1 burk persikohalvor i sockerlag

  • 2 dl grädde

  • 50 g mandelspån

Gör så här:

  1. Vispa grädden.

  2. Rosta mandelspånen i en stekpanna på medelvärme så de får lite färg, passa noga så de inte bränns, det kan gå fort.

  3. Öppna burken med persikor och lägg upp på fina tallrikar. På med en rejäl klick grädde och strössla över mandelspånen, klart att servera.