Persikohalvor med grädde och mandel
Bjud på desserten med persika, grädde och mandel
Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt! Snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.
Persikohalvor med grädde och mandel
Ingredienser
- 1 burk persikohalvor i sockerlag
- 2 dl grädde
- 50 g mandelspån
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Efterrätter du fixar på ett kick
Bjud på nostalgisk 1970-talsmeny
Semmelkladdkaka – ljuvligt gott
Pärontarte – ljuvliga smaker av mandel och päron





2 h 30 min
Rabarberkaka med mandel





1 h
Clafoutis – fransk delikatess med körsbär





1 h

Bakat äppelmos – laga enkelt i ugn
Hallonpaj med mandel





40 min
Lär dig göra bakverk som i Frankrike
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Snabb chokladfudge på tre ingredienser
20 min
Veganskt julfika med Mattias Kristiansson
Matchapulver – 5 tips på vad du kan göra med matcha
Mazarinkaka – glaserad saftig sockerkaka





1 h 30 min
Hastbullar – nybakat snabbt och enkelt





20 min
Chicken and waffles – amerikansk mat





1 h 30 min
Frossa i läckerheter – perfekt till bärpaj
Chokladfondant – smältande gott





30 min
Bästa recepten till chokladbollens dag
Havregrynsgröt – så blir den helt perfekt





15 min
Påsktårta med lemon curd och grädde





2 h 40 min
Ljummen kladdkaka i vinglas





40 min