Semmeldagen – här är dom populäraste recepten
Semmeldagen är dagen när vi äntligen får lov att frossa i det goda bakverket. På tisdag 25 februari är det dags är det dags att frossa i semlor. Med åren har vi fått mer varianter på en klassisk semla då bagarna uppfinner nya. Nutellasemlan eller semmelkladdkaka, chokladsemlor, minisemlor vilken blir din favorit i år? Passa på att testa flera av våra härliga semmelrecept:
Klassisk semla – recept och steg för steg
Minisemla – små och goda
Nutellasemla – recept med god nutella - för dig som vill slippa mandelmassan.
Semmelkladdkaka – en god kakvariant
Semmellängd – recept på semla i längd
Gluten och laktosfri semla – en som passar alla
Semmelwrap – enkel att äta
Mandelmassa – Gör din egen fyllning med enkelt recept
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Semlor i långpanna – många och goda





2 h
Allt du vill veta om semlor
Fyllda lussesemlor – fantastiskt goda





2 h
Så gör du goda lyxsemlan





20 min
Baka semlor: Så här gör du
Årets snackisar: semlor med en twist
Semmelkladdkaka – ljuvligt gott
Tareq Taylor: ”Det ska vara grädde i hela ansiktet”
Bästa recepten till chokladbollens dag
Ladda för kanelbullens dag
Hjärtformade kanel och kardemummabullar





1 h 45 min
Så många ton grädde och mandelmassa äter vi i dag
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Tårtkalas – tre fantastiska skapelser
Veganska semlor – fluffiga och goda





1 h 45 min
Cronut, rumla och backlavasemla – årets semmelnyheter är här
Clotted cream till afternoon tea





15 min
Snabba tunnbröd





45 min
Bakad sötpotatis med fårost, vitlök och örter





50 min
Syltad rödlök – snabbt och enkelt recept





10 min
Johanna Westmans bästa baktips
Dadelbollar med choklad och kokos





1 h 10 min
Brunsås – så lagar du den helt perfekt





30 min