Pajtipset: ”Den är god och krämig”

MAT & DRYCK

Kycklingpaj med spenat - så lyckas du med rätten

1 av 3 | Foto: Jessica Fransson tipsar om krämig kycklingpaj med spenat.

Bjud på krämig kycklingpaj med spenat till middag.

Låter det gott?

– Den här pajen är enkel att göra och har god smak, säger Jessica Fransson som bloggar om mat på Vardagsmat a la Jess.

Foto: Jessica Fransson.

Matbloggaren Jessica Fransson har fokus på vardagsmat på sin sajt och det som är populärt bland läsarna är paj i olika former och även kycklingrätter.

För läsarna här på Aftonbladet Mat & Vin delar Jessica med sig av ett enkelt men gott recept på just kycklingpaj.

– Jag lagar gärna mat med enkla ingredienser, det får inte vara alltför många ingredienser när man lagar mat i vardagen, säger hon.

”Är smart”

I det här receptet steker hon kycklingen först i en stekpanna och häller sedan i spenat och matlagningsgrädde. Spenat i pajen går hem hos alla i familjen.

– Jag har två små barn och det är smart att peta ner grönsakerna i maten. Den här pajen är enkel att göra, har god smak och är krämig, säger Jessica Fransson.

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept