Grilltillbehör: Allt du behöver för grillningen

Godare grillmat med rätt redskap

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: Janerik Henriksson/TT NYHETSBYRÅN

Kommersiell text (läs mer här)

Äntligen grillsäsong! Smarta redskap gör grillningen roligare och om du tar hand om prylarna så håller de längre.

Här är årets bästa tips på grilltillbehören du inte får missa.

Grilltermometer

Foto: Meater

Meater+ är en smart stek- och grilltermometer som gör varje måltid perfekt, oavsett kunskapsnivå. Termometern är helt trådlös och via appen (funkar både med Iphone och Android) kan du enkelt följa tillagningen och när maten är klar får du en notis från appen. Smart dual sensor-teknologi mäter inte bara köttets temperatur, utan även ugnen eller grillens. Den fungerar utmärkt i ugnen, på grillen, i köket och även i en rökare. Den är uppladdningsbar, har upp till 50 m räckvidd, är vattentålig och enkel att rengöra.

Köp grilltermometern hos Cervera här. [Extern länk]


Grillset

Foto: Home by Sweden

Stadiga grillverktyg med handtag i trä som isolerar väl från värmen. Tillverkat i tjockt rostfritt stål för en robust känsla och stadighet. Levereras i snygg kartong. Perfekt för vårens alla grilltillfällen.

Laddar ...

Elektrisk tändare

Med Looft Lighter I tänder du grillen eller brasan snabbt, säkert och miljövänligt. Den startar din grill på 60 sekunder med enbart varmluft och funkar lika bra på kol, bricketer och ved. Med Looft Lighter behöver du aldrig använda giftig tändvätska igen. Perfekt för alla grillningstillfällen i sommar.

Laddar ...

Fler tips på grilltändare?

Här hittar du bästa tipsen på hur du tänder grillen.


Grillvante och förkläde

Foto: Professional Secrets

Smart grillkit med lättare förkläde som inte blir för varmt när du står ute i solen + matchande grillvante med kraftigt, skyddande, isolerande bomullstyg.

Köp ditt paket inför grillsäsongen här nedan.

Laddar ...

Hamburgerpress

Foto: Cervera

Pressa egna hamburgare med denna smarta hamburgerpress från Gefu. Botten är försedd med en upphöjning i mitten som gör att den färdiga biffen inte blir "tjockmagad" utan framstår professionell och klar att servera. Färsen fastnar heller inte i pressen utan gör det enkelt att servera goda burgare på grillen.

Köp hamburgerpress hos Cervera här. [Extern länk]


Grillöverdrag

Foto: Garden Store

Med ett smart grillöverdrag skyddar du din grill mot väder och smuts när du inte använder den. Även produkter i hög kvalitet slits om de står utomhus och ett grillöverdrag kan göra att grillen håller längre. Om grillen ska förvaras i ett förråd eller ett garage under vintern kan det också vara en bra idé att använda ett överdrag, dels för att skydda den från damm och smuts, men också så att du inte råkar skada den om du flyttar något annat. Välj ett överdrag i rätt storlek som passar din grill, så har du gjort en bra investering för hela året.

Köp ditt grillöverdrag hos Garden Store här. [Extern länk]

Glöm inte städningen!

Med en extra kraftig och rejäl grillgallerborste blir det enkelt att snabbt rengöra grillens galler. Satsa på ett elegant och greppvänligt handtag för bästa komfort. Handla grillrengöring hos Granngården här. [Extern länk]


Skärbräda med köttsaftränna

Foto: Home by Sweden

Kraftig skärbräda av stavlimmad, oljad bok. Försedd med köttsaftsränna på en sida. Utfrästa grepp i kortsidorna. Mått: 400 x 300 x 42 mm. Perfekt för all förberedelse inför grillningen.

Laddar ...

Extra-tips: Pizzaspade till grillen

Foto: Cervera

Gör din egen pizza på grillen i år! Här är en smart pizzaspade med en diameter på 32 cm, tillverkad i rostfritt stål som gör det lätt att skjuta in under pizzan. Silikonhandtag ger ett bra och säkert grepp samt håller sig kallt under användning.

Köp din pizzaspade hos Cervera här. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM GODARE