Low and Slow egna goda coleslaw
Recept från restaurang Low and Slow gör fantastiskt goda kötträtter. Det här är recept på deras godaste coleslaw. Perfekt krämig och passar utmärkt till rökig mat såsom burgare eller ribs.
Low and Slow egen Coleslaw
Ingredienser
- 0.5 vitkålshuvud, finstrimlat (skär gärna vitkålen med en mandolin för bästa resultat)
- 1 dl rödkål, finstrimlad
- 1 morot, riven
- 1 msk hackad persilja
- 4 dl majonnäs, om du har ett eget favoritrecept, använd gärna det
- 1.5 dl socker
- 0.5 dl äppelcidervinäger
- salt och svartpeppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Pulled pork





1 h
Barbecue som i USA
Rökta ribs – ribs på grillen





45 min
Här är bästa recepten till grillen
Barbecuesås till grillat eller rökt kött





45 min
Rökt oliv- och fetafylld kycklingfilé





1 h
Goda tillbehör till grillat
Grillad sommarbär-smulpaj med choklad





30 min
Chorizo med paprikaröra och fetaost





30 min
Grillad blomkål med tryffelaioli





25 min
Majsbiffar – grilla veganska biffar





30 min
Picklade körsbärstomater





30 min
Grilla fyllda portobellosvampar i sommar





30 min
Satayspett av tofu med jordnötssås





1 h
Köfte – kryddiga spett av färs





30 min
Koreansk taco med het grillsås





1 h
Chilidressing – het och god





10 min
Äntligen dags för grillkvällar
Fylld rökig potatis





1 h
Vattenmelon med grillade grönsaker





20 min
Burgarkungen Adam Bidermans bästa recept





2 h 30 min
Zucchinirullar med cashewost





1 h
Karibiska räkspett med korianderolja





15 min
Grillad rödlök – fantastiskt gott





45 min