Lövbiff med pepparrot och äggula
Klassisk lövbiff är perfekt att laga när du har ont om tid. Servera lövbiffen med en äggula, riven pepparrot och hemgjort potatismos. Gott som bjudrätt i alla sin enkelhet.
Ingredienser
- 4 st tunna skivor lövbiff
- 4 msk riven pepparrot
- 4 st äggulor
- salt och peppar
- smör, till stekning
- saltgurka, till servering
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Laga middag med max fem ingredienser
Rätterna du lagar på 15 minuter
Pasta med lövbiff och champinjoner





30 min
Pasta med lövbiff i krämig sås





30 min
Laxfrittata med pepparrot





15 min
Laxwrap med pepparrotsost





20 min
Raggmunkar med pepparrotsröra och rökt lax
Laxpudding med smält smör och pepparrot





55 min
Crispy chili beef





1 h
Bulgogi – så gör du den goda koreanska rätten





30 min
Zucchiniplättar med rökt lax, fetaost och pepparrotskräm





45 min
Svamp Rydberg





30 min
Oklassisk lerpottasill





30 min
Biff Rydberg med senapskräm





40 min
Veckomeny – recept för hela vecka 20
Koka ris – så blir det helt perfekt
Färskpotatisens dag – så kokar du den perfekt
Lövbiff i tomatsås med parmesanost





30 min
Savoykål med kokt potatis och pepparrot





35 min
Frasig rödtunga med sandefjordssås





1 h
Veckomeny – recept för hela vecka 18
Halloumi – våra sex godaste recept
Rösti – knaprig och god potatiskaka





30 min
Sloppy Joes – snabba och supergoda burgaren





30 min