Ceviche på fisk. Servera gärna med salta kex och tabasco.

Foto: Frida Wismar

Ceviche på vit fisk

4 (2 röster)

Recept

Ceviche – laga en riktigt fräsch, enkel och god fiskrätt med lime, citron, koriander och chili. Passar bra som förrätt, men kan även serveras med glasnudlar eller ris som huvudrätt.

Ceviche på vit fisk

  • Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé, t ex torsk
  • 1 röd chili
  • 1 rödlök
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd paprika
  • 3 lime
  • 3 citroner
  • krm salt och peppar

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

”Det finns så mycket mer än tacos”

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Förrätt

Fiskrecept

MER OM GODARE

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

30 min

Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén

Nyttiga kikärtsbiffar med pestopotatis

40 min