Pan bagnat
Pan bagnat

Pan bagnat

4,8 (4 röster)

Förrätter – recept på goda förrätter

Pan bagnat – en klassiker med rötterna i Nice som fått ny smak av koriander, sesamolja och risvinäger. Ett nytt sätt att servera din tonfisksallad. Se till att brödet du använder är färskt och lätt att bryta av.

Ett recept av Lotta Voltaire

Pan bagnat

  • Ingredienser

  • 1 stort runt bröd
  • Tonfisksallad

  • 6 ägg, kokta och hackade
  • 2 burkar tonfisk
  • 1 röd chili, finhackad
  • 0.5 dl koriander, färsk och hackad
  • 1 dl salladslök, strimlad
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk sesamolja

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Kall gurksoppa med dill och pistage

ÄMNEN I ARTIKELN

Förrätter – recept på goda förrätter

Recept

Brunch

Frukostrecept

Bröd recept

Fransk mat

MER OM GODARE

Kall gurksoppa med dill och pistage

25 min

Kronärtskocka med krämig smörsås

1 h 30 min

Paté à choux med portobello-fyllning

1 h 20 min

Halloumivåffla – snabbaste förrätten

10 min

Avokado med räkor och löjrom

20 min

Pilgrimsmusslor med äppelmajonnäs

1 h

Lyxig förrätt med råraka med hummerröra

30 min

Sötpotatis- och getostpaj

2 h 20 min

Vitlökssås

15 min

En krispig förrätt som passar ung som gammal

30 min

Svampomelett med spenat

Soppa på palsternacka med grönt äpple

1 h

Chiapudding med gröna vindruvor

10 min

Pico de gallo – ett hett recept

5 min

Tillsammans med en köttbit blir detta nya middagsfavoriten

1 h 15 min

Panerad kyckling med parmesan och senap

40 min

Sega och krispiga kola och choklad kaksnittar

40 min

Läcker västerbottenpaj

1 h

Rensa kylskåpet – gör pytt i panna

15 min

Lyxa till vardagen med detta recept – Kyckling med tomat, kapris och oliver

Tomatsoppa på färska tomater med burrata, citronolja och timjan

1 h

Kyckling med pesto och parmaskinka

35 min

Kebab i bröd – gott och enkelt

30 min

Cobb salad – här är vårt goda recept

1 h