Kokt torsk med äggsås

4,1 (10 röster)

Middagstips

Kokt torsk med äggsås är en populär och god rätt.
Servera torsken med ärtor och kokt potatis.
Snabbt och enkelt.

Kokt torsk med äggsås

  • Ingredienser

  • 300 g torskfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 msk smör
  • 2 msk mjöl
  • 3 dl mjölk, alternativt hälften mjölk och hälften grädde
  • 3 ägg
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Koka perfekt potatis – så här gör du

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Torskrecept

Fisk och skaldjur

Fiskrecept

MER OM GODARE

Myllymäkis ångade torsk med färsk lök, ägg och örter

1 h

Makirulle med kokt potatis och matjesill

1 h

Torskrygg ”florentine” med spenat

1 h 30 min