Risgrynspudding recept – så lyckas du
Risgrynspudding är en enkel och god rätt som passar till frukost, lunch och middag. Följ det enkla receptet nedan för en riktigt god pudding gjord på risgrynsgröt. Servera gärna med sylt och grädde.
Risgrynspudding
Ingredienser
- 500 g risgrynsgröt, färdigköpt
- 1 ägg
- 1 msk socker
- 0.5 citron, finrivet skal (valfritt)
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Så tar du vara på resterna – goda recept
Rödbetspaj på kikärtor, fetaost och rosmarin





2 h
Älskade julmat – alla goda recept för ett mysigt julbord
Kålpudding– klassiker som håller än





1 h
Hemgjord senap recept – så gör du





20 min
Amerikanska plättar med bär





25 min
Mumma – så gör du den goda juldrycken





15 min
Godaste receptet på julsnaps





4 h 5 min
Recept på godaste laxpatén





4 h 45 min
Hemgjord julkorv är bäst





2 h 20 min
Bjud tomten och familjen på risgrynsgröt





2 h 50 min
Överraska med klassiska klenäter





1 h
Gravad strömming med löjrom





1 h
Senapssill med fransk senap och konjak





1 h
Bjud på hemgjord glögg





20 min
Dags för pepparkaksbak!





10 min
Extra god rödbetssallad





45 min
Mini-pajer med grönkål och ädelost





1 h 15 min
Hemgjord knäck är extra gott





45 min
Julköttbullar på två vis





45 min
Ostkaka – gott och enkelt recept med keso





1 h 10 min
Julmust – så överraskar du med hemgjord





40 min
Saffran – baka gyllene kakor till adventsfikat





1 h 45 min
Så kokar du julskinkan saftig





3 h