Knäckig rabarber- och jordgubbspaj
Syrliga rabarber möter söta jordgubbar i den här underbara smulpajen. En riktigt knäckig rabarberpaj som bara smälter i munnen.
Servera med vaniljsås eller grädde.
Knäckig rabarber- och jordgubbspaj
Ingredienser
- 100 g smör
- 5 msk socker
- 1 dl vetemjöl
- 2 dl havregryn
- 6 späda rabarberstjälkar, ca 250 g
- 0.5 l jordgubbar
- 1.5 dl socker
- 1.5 msk potatismjöl
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Jordgubbspaj med vit choklad





2 h 30 min
Midsommar med paj – godaste recepten
Rabarberkaka med mandel





1 h
Rabarberkaka med marängtäcke





45 min
Blåbärscobbler – lättlagad dessert med blåbär





1 h
God rabarberkaka som du bakar i långpanna





35 min
Baka utan ugn med Camilla Hamid
Knäckig äppelpaj med vaniljsås





50 min
Vegansk kola med pepparkakssmak





45 min
Lär av tårtproffset – gör succéfika
Kakor – små och goda till fikat
Sofia Henriksson bjuder på glöggtilltugg
Jordgubbar – söta, saftiga och supernyttiga
Jessica Frej – så fixar du julen utan stress
Surdegsbröd – så lyckas du med bakningen
Crostini med fläderkokt rabarber





25 min
Bjud på brödpudding och vaniljkokta rabarber





1 h

Späd rabarber, mandel och punchgrädde





35 min
Vegansk midsommartårta





1 h 30 min
Himmelsk tårta med jordgubbar





1 h 30 min
Majsbröd med honungssmör





30 min
Kardemummabullens dag





2 h 30 min

Rabarber passar både till sött och salt
Chokladbollar – barnsligt goda och enkla att baka





15 min