Grillad biff med italiensk bönsallad

MAT & DRYCK

För 4 pers

Ingredienser:

4 ryggbiffar, ca 600 g

1 rödlök

1 burk kokta vita bönor

2 msk pepperoni/olivhack

1 citron

1 pkt rucolasallad

1 mozzarella

1 ask cocktailtomater

salt

svartpeppar

Gör så här:

Hacka rödlöken.

Tomaterna delas.

Mozzarellan skärs i bitar.

Fräs löken i olivoljan och tillsätt bönor och tomaterna.

Fortsätt med olivhacket och repa basilkan i.

Salta och ett par varv med svartpepparkvarnen.

Låt det koka ihop något.

Avsluta med lite rivet citronskal.

Grilla biffarna ca 2 min på var sida. Krydda med salt och svartpeppar.

Sprid ut lite rucolasallad på en tallrik och lägg på bönsalladen. Toppa med den lätt grillade biffen.