Så grillar du street food i sommar

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5
Korv med bröd – fast lite lyxigare, på Andreas Mathiasson sätt. Spetspaprikan ska grillas alldeles svart.

Grilla din egen street food i sommar.

Här är receptet till Andreas Mathiassons korv med bröd.

Så här gör du:

1. Tänd grillen för direkt grillning.

2. Skala och gnid in vitlöken i olivolja. Ställ indirekt på grillen tills den mjuknat något. 15-20 minuter.

3. Grilla paprikan tills skalet nästan är helt svart. Låt sedan svalna i en plastpåse.

3. Torka av paprikaskalet med papper och mosa ner till en pasta tillsammans med vitlöken.

4. Blanda pastan med majonnäs och smaka upp med salt och peppar.

5. Ställ en kastrull i grillen och smält lite smör. Vänd sedan ner surkålet och låt bli varmt.

6. Grilla korvarna direkt tills dom fått fin färg och värm på brödet försiktigt.

7. Placera alltsammans i korvbröden och njut

Smaklig måltid.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK