Aubergineröra – gott och enkelt

3,8 (80 röster)

Recept

Hoppa över krånglet med att skiva och salta auberginen, med receptkreatören Markiz Taintons smarta tips fixar du den goda röran med ett minimum av jobb.

– Det här är min absoluta favorit som passar till precis allting, det är livets röra, säger Markiz Tainton.

Aubergineröra

  • Ingredienser

  • 3 auberginer
  • 0.5 citron, saften
  • 1 dl olivolja
  • 1 kvist mynta
  • salt
  • peppar

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

Tillbehör mat

MER OM GODARE

Krämig lasagne med aubergine

1 h 30 min

Undvik missen – det är så här du ska marinera

20 min

Den enda dressingen som du behöver i köket

30 min

Vanliga missen många gör när de steker

Flankstek med ugnsbakad blomkål

1 h 15 min

Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton

Tricket som tar grillad sparris till nya höjder

25 min

Melonslush med lime och mynta

10 min

Så får du perfekt couscous som Markiz

Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

Markiz magiska topping på lasagne

Bordssalt – så gör du livets salt

5 min

Mustig fiskgryta med marockanska smaker

45 min

Därför ska du aldrig riva vitlök

Biffsashimi och räkor med chimichurri-topping

2 h

Kryddmixen som gör grillrätter godare

10 min

Chiliolja som förhöjer smaken på allt

Läs chatten om helgens godaste grillmat med Markiz Tainton

Markiz Taintons goda saffranssill

20 min

Så väljer du rätt citroner i affären

25 min

Markiz Taintons härliga brunch

1 h 40 min

Het apelsinsallad med panerad fetaost

35 min

Senapsgriljerad lax

1 h 30 min

Lammlägg med kikärter, oliver och couscous

3 h 20 min