Hoppa till innehållAftonbladet

Idag Kanelbullens dag

Kebab i bröd – så himla gott och enkelt

Kebab i bröd

Kebab i bröd – i bland vill man bara ha något riktigt gott som ändå är enkelt att sno ihop. I frysdisken hittar du numera färdigt kebabkött som bara behöver brynas i stekpanna.

Kebab i bröd

  • Ingredienser

  • 8 feferoni
  • 200 g rödkål
  • 80 g sallad, blandad
  • 3 tomater
  • 0.5 gurka
  • 600 g kebabkött
  • 4 bröd, till exempel pitabröd
  • Vitlöksyoghurt

  • salt och peppar
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 2 vitlöksklyfta
  • Tomatsås

  • salt och peppar
  • 1 tsk socker
  • 0.5 msk mald spiskummin
  • 400 g krossade tomater
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 lök, gul

Gör så här