Krämig tacosill
Krämig tacosill. Här har tacosmakerna hamnat i en krämig sill och det blir riktigt gott med spiskummin och den rökiga smaken av paprikapulver.
Recept av kocken Mattias Larsson som visar i videon hur han gör sillen.
1 portion i receptet blir 1 burk sill som räcker till 4–8 portioner.
Krämig tacosill
Ingredienser
- 1 förpackning förinlagd sill
- 0.5 rödlök
- 1 dl majonnäs
- 2 msk crème fraiche
- 1 tsk mald spiskummin
- 0.5 tsk rökt paprikapulver, alt vanligt paprikapulver
- koriander
Till servering
- nachochips
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Påskens succémat





Röd currysill – sillinläggning med heta smaker





10 min
Lingon- och kardemummasill





10 min
Lyxa till pizzan





2 h
Kockens smarta knep för krämigare äggröra
Så steker du lax till perfektion





40 min
Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost





1 h 10 min

Wow-knepet som ger extra smak på vegofärs





20 min
Sill med senap och dragon
10 min
Chatta om recept och tips på julens mat
Kockens knep: Så fixar du godaste påskmaten
Krämig lingonsill med lime





15 min
Så gör du egna supergoda tortillabröd





15 min
Lyxig förrätt med råraka med hummerröra





30 min
Så odlar du basilika
Så fixar du godaste och krämigaste äggröran





30 min

Kockparet: Mat är ju kärlek
Knepet med färsen för den bästa hamburgaren





45 min
Ostfylld råraka med löjrom, räkor, löksallad och crème fraiche





30 min
Kavringstårta med matjessill.





20 min
Så blir laxen saftig i ugnen
Janssons frestelse – krämig och varm





1 h
Markiz goda kyckling





35 min