Vegansk citronmarängpaj
1 h 20 min
”Första gången jag smakade grah var på mellanstadiet, hemma hos min kompis Albana. Hon bodde ett stenkast från skolan, och många gånger följde jag med henne hem när skoldagen var slut. Hennes mamma skämde bort oss med fantastiskt god mat. Grah serverade hon med nygräddat bröd och salladen shopska salata. Åh, jag minns värmen i köket och hur vi satt och fnittrade när vi doppade brödet i bönsoppan”
Recepten är hämtade ur Zeinas Mourtadas bok ”Veckans matsedel: middagsrecept från olika delar av världen” (Bonnier fakta).
Av: Aftonbladet
1 h 20 min
30 min
25 min
45 min
30 min
45 min
45 min
30 min
30 min
20 min
1 h 20 min
30 min
25 min
45 min
30 min
45 min
45 min
30 min
30 min
20 min