Ätbara julkalendrar – räkna ner till julafton med godsaker

Artikeln innehåller annonslänkar

Räkna ner till julafton med en adventskalender med choklad, lakrits, kaffe eller te.
Här listar vi goda kalendrar som är härliga att ge bort eller unna sig själv.

Julkalendrar med choklad är förstås en klassiker. Men om man är sugen på lite andra smaker och spännande kombinationer finns det massor av goda alternativ.

Och om choklad inte är din grej finns det flera alternativ med lakrits, karameller och vingummi eller varför inte te eller kaffe?
Scrolla ner för att hitta din egen favoritkalender!

Gör din egen proseccokalender

Sätt guldkant på december med en proseccokalender! Denna glittrande kalender viker du själv ihop och fyller med små flaskor som gör varje dag lite extra lyxig! Perfekt att unna sig själv eller ge bort till en vän.

Tekalendern från Nabo

Den uppskattade tekalendern från Nabo är tillbaka! Räkna ner till julafton med en ny spännande tesort varje dag. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt. Läs mer och köp den hos Designtorget (annons)!

Pärlans konfektyr – Kola i chokladkalender

Njut av Pärlans lyxiga kolor, med en ny smak varje dag fram till julafton. Kalendern innehåller 24 chokladtäckta kolor med både vuxna och barnsliga smaker, läs mer och köp den här (annons).

Chokladkalender från Lindt

Adventskalendern från Lindt är framtagen för chokladfinsmakaren i väntan på julafton och innehåller 24 stycken blandade praliner. Läs mer och köp här (annons).

Chokladkalender från Simply Chocolate

Julkalendern från Simply Chocolate julkalendern är speciell, den har 30 luckor istället för 24. Perfekt om du vill dela med dig, eller om du är lite extra godissugen - så att december blir riktigt god! Läs mer och köp den här (annons).

Lakritskalender

Adventskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa. Kalendern varvar lakrits från standardsortiment med nya unika smaker. Dessutom innehåller den ett begränsat antal golden tickets gömts i kalendrarna, med vilka du kan vinna en upplevelse. Läs mer och köp den här (annons).

Chokladfabrikens julkalender

Perfekt för chokladälskaren! Julkalendern från Chokladfabriken innehåller 24 luckor med ekologisk mjölkchoklad från Dominikanska republiken med kakaohalt på 42%. Läs mer och kör den här (annons).

Kaffekalender från Nabo

Testa en ny kaffesort varje dag med kaffekalendern från Nabo. I kalendern gömmer sig 24 olika sorters kaffe, där 4 av dem är smaksatta med choklad, lakrits, irish cream och hallon och vanilj. De övriga 20 består av rent kaffe, allt är rostat på Bergstrands rosteri i Göteborg. Läs mer och köp här (annons).

Vingummikalender

Julkalender från Wally and Whiz med veganskt vingummi i olika spännande smakkombinationer. Bakom varje lucka finns en liten påse på 5–6 stycken vingummin – med olika smaker. Här kan du läsa mer och köp här (annons).

Kaffekalender

Kahls Kaffekalender bjuder i år på en ny smak varje dag fram till julafton. Resan tar dig från Kina och till Göteborg via kittlande resmål, djupdykningar i rostningsgrader och smakprofiler. En påse räcker till 2 koppar färdigt bryggt kaffe så du kan dela varje upplevelsen. Läs mer och köp här (annons).

Karamellkalender

Adventskalender från Karamelleriet innehållande goda kolor. Julkalendern har 24 luckor och varje lucka innehåller två karameller. I asken finns 20 karameller i olika smak och konsistent. Läs mer och bevaka den här (annons).

Lakritskalender

Haupt Lakrits adventskalender satsar på en tjuvstart, och ger dig hela 26 luckor. Dessa innehåller framförallt saltlakrits, men bjussar även på lite sött, surt och en mycket het. 14 av smakerna i kalendern är även limited edition – läs mer och köp här (annons).

Chokladkalender

Lyxig chokladkalender från Malmö Chokladfabrik. Varje dag får du en bit choklad – som är eko och reko, utan spår av nötter, gluten och soja. Nya smaker och klassiska möts i denna ljuvliga kalender. På julafton får man dessutom 4 bitar. Läs mer och köp här (annons).


Publisert:

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET