Förnya kycklingfilén – tre smaskiga recept

Av: 

John Edgren

Middagstips

Familjefavoriten kyckling kan varieras i det oändliga, ändå tryter inspirationen ofta när man väl står i affären.
Krispig kycklingfilé med parmesan – i tomat med oliver och kapris – eller med pesto och parmaskinka.
Här är tre rätter med helt olika temperament.  

Panerad kyckling med parmesan och senap

Panerad kyckling med parmesan och senap

Foto: Andy Hay Unsplash

Kyckling med tomat, kapris och oliver

Kyckling med tomat, kapris och oliver

Foto: Foto: Janerik Henriksson / TT /

Kyckling med pesto och parmaskinka

Kyckling med pesto och parmaskinka

Foto: COLOURBOX
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Kycklingrecept

Kycklingfilé

MER OM GODARE

Kyckling på nya sätt – tre smaskiga recept

Kyckling med pesto och parmaskinka

35 min

Jesper Blomqvists napolitanska pizza

1 h