Hallonkaka i långpanna
Syrliga hallon passar perfekt till den söta kakan som här enkelt bakas i långpanna. Det hyvlade smöret ger en härligt knaprig yta. Recept ur Johanna Westmans bakbok ”Cookie rookie”.
Hallonkaka med hyvlat smör
Ingredienser
- smör, till formen
- 4 ägg
- 4 dl strösocker
- 1 msk vaniljsocker, eller en nypa vaniljpulver
- 4.5 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 0.5 l hallon, färska (eller 1 paket tinade frysta)
- 200 g smör, kylskåpskallt
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Johanna Westmans bästa baktips
Veckomeny – recept för hela vecka 19
Körsbärspaj på Mandelmanns vis





1 h 30 min
Semmeldagen – här är dom populäraste
Hallonmuffins med vit choklad





30 min
Halloncheesecake à la Charlotte Russe





1 h
Hembakad hönökaka





45 min
Glutenfria kanelbullar – så blir de perfekta





Bullrecept för alla tillfällen
Kakbollar med vanilj, citron och vallmo





10 min
Catalaner med hallonsylt och glasyr





1 h 30 min
Kladdkakedammsugare





30 min
Baka Mandelmanns sötebröd
Flapjacks – brittiska havrekakor





35 min
Kärleksmumssnittar





1 h
Chokladpudding – så blir den supergod





20 min
Semlor i långpanna – många och goda





2 h
Bästa recepten till chokladbollens dag
Choklad- och blåbärstrifle





45 min
Hasselstörar





2 min
Citronkaka – syrlig, söt och saftig





45 min
Filmjölkslimpa med solroskärnor





1 h 45 min
Mintchokladkaka – härligt seg





30 min
Tigerkaka – så gör du steg för steg





1 h 20 min