Foto: Helén Pe
Kladdkaka med massor av choklad

Nötchoklad med Ferrero Rocher

5 (1 röst)

Kladdkaka med härlig fudgelik konsistens

Baka kladdkakan i en gjutjärnspanna, då gräddas jämnt och får en fantastiskt len och fudgelik konsistens. Men det går så klart lika bra att använda en vanlig bakform i ungefär samma storlek också, tipsar Frida Skatteberg som skrivit ”Kladdkakor deluxe”.

Recept ur boken ”Kladdkakor deluxe” (Bonnier fakta) av Frida Skattberg och Helén Pe (foto).

Nötchoklad med Ferrero Rocher

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g smör
  • 50 g mörk choklad
  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 0.5 dl kakao
  • 1 tsk salt
  • 1 dl nutella
  • 1 dl hasselnötter
  • 8 ferrero rocher

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept