Fira mor med en läcker 3-rätters meny

Av: 

Nina Kindbro

Läcker meny till mors dag.

Foto: Nina Kindbro, Thinkstock, Frida Wismar

Recept

Mors dag – fira mamma med en riktigt härlig 3-rätters meny. Inled med halloumivåffla, som huvudrätt bjuds det på klassiska pasta vongole och som avslutning en riktigt len och god flan de huevo.

Börja med efterrätten, den ska in i ugnen och sedan kan den få stå och svalna i väntan på sin tur. Hallomivåfflan är snabblagad och kvick att duka fram. Smakrika vongol-pastan är lättare att laga än man kan tro men ser ju väldigt tjusig ut.

Halloumivåffla snabb och enkel förrätt som du sätter ihop strax innan serveringen.

Halloumivåffla

Foto: Nina Kindbro

Pasta vongole – den här rätten ser riktigt avancerad ut men är både snabblagad och enkel, men otroligt god.

Pasta vongole

Foto: Thinkstock

Flan de huevo – lenaste flan med sötsyrliga bär på toppen. Det här är mångas favorit.

Flan de huevo

Foto: Frida Wismar
Publisert:

LÄS VIDARE

Fish tacos – läckra smaker för alla åldrar

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Mors dag

Förrätt

Huvudrätter

MER OM GODARE

Flan de huevo

1 h

Bjud på 3-rätters meny med vårkänsla

Pasta alla Gricia – klassiskt italienskt

35 min