Ravioli med salviasmör och parmesan

Snabblagad pasta – så gör du en krämig och god ravioli

Foto: Thinkstock
Ravioli med salviasmör

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Ravioli med salviasmör – salviablad stekta i smör blir krispiga och smälter på tungan. Smaken blir mild och fin och passar perfekt som kryddning till ravioli fylld med spenat och ricottaost. Enkelt och snabblagat.

Ravioli med salviasmör

Antal: 4 portioner Tid: 20 minuter

Ingredienser:

  • 400 g färsk ravioli

  • 0,5 dl färsk salviablad

  • 2 dl riven parmesanost

  • 75 g smör

  • svartpeppar

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.

  2. Smält smöret och stek salviabladen tills de är bruna och krispiga.

  3. Lägg upp pastan på ett stort fat och strö över parmesanosten. Häll salviasmöret över och dra några tag på pepparkvarnen. Servera.

ARTIKELN HANDLAR OM