Foto: TT

Våfflor med klassisk skagenröra

Bli först med att rösta!

Toppa våfflorna med klassisk skagenröra så får du en god och mer mättande måltid.
Svenska smaker med räkor, dill och citron.
En perfekt matvåffla oavsett årstid.

Våffla med skagenröra

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Våffelsmet

  • 3.5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 dl mjölk
  • 100 g margarin
  • 0.5 tsk salt
  • Skagenröra

  • 500 g räkor
  • 4 msk hackad dill
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 tsk pressad citron
  • 2 msk rödlök, finhackad
  • 1 burk ishavsrom
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM