Sardinsk fänkåls- och kikärtssoppa
45 min
Dillkött – Vårt sätt att använda oss av ättika och socker i matlagningen är karakteristiskt för just svensk husmanskost vilket är tydligt i klassiker som bruna bönor, inlagd sill, pressgurka, isterband och, som här, dillkött. Recept ur Tareq Taylors kokbok Favoriter.
45 min
45 min
30 min
1 h
40 min
1 h
1 h 20 min
1 h 30 min
30 min
45 min
30 min
2 h 30 min
45 min
40 min
20 min
1 h
45 min
30 min
20 min
30 min
20 min
30 min
45 min
45 min
30 min
1 h
40 min
1 h
1 h 20 min
1 h 30 min
30 min
45 min
30 min
2 h 30 min
45 min
40 min
20 min
1 h
45 min
30 min
20 min
30 min
20 min
30 min