Nostalgiglassen Igloo kommer tillbaka

Många har suktat efter och saknat nostalgiglassen Igloo. Nu meddelar GB Glace att favoriten kommer tillbaka i år tillsammans med bland annat två nya magnumglassar och en Pippi Långstrump-glass.

Förra året röstades Igloo fram till svenskarnas absoluta favoritglass och GB Glace har lyssnat. Igloo kommer tillbaka i sortimentet i år. Isglassen med colasmak som består av två ihopsatta glasspinnar kommer kosta 15 kronor, enligt GB Glace pressmeddelande.

Förutom Igloo kommer en ny Magnum med Ruby-choklad och en vegansk Solero med smak av mango. Och för att fira att Pippi Långstrump fyller 75 år har GB skapat en hyllningsglass: Tjolahoppglassen.

”Superkul att erbjuda Igloo igen”

– 2020 har vi starka nyheter från färgglada, fruktiga glassar till lyxiga Magnum. Vi är först att lansera en glass med Ruby-choklad och ser fram emot att presentera Magnum Ruby. Det är såklart superkul att kunna erbjuda Igloo Cola igen efter svenska folkets önskan, säger Olivia Nilsson produktchef GB Glace i ett pressmeddelande.

Alla glassnyheter kommer att finnas i butik vecka 6 med undantag av Pippi-glassen som kommer vecka 14. Ingen av de nya glassarna kommer att innehålla någon palmolja.

Årets nya GB glassar:

Magnum Ruby

Magnum Salted Caramel & Glazed Alomnds

Igloo Cola

Solero Mango

Cornetto Mermaid

Pippi Tjolahoppglass

Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln