Laga mat i litet kök – tips och recept

Av: 

Nina Kindbro

Erica Zontho lagar gärna mat i minikök.

Foto: Ulrika Pousette

Mat & Dryck

Stora kokboken för små kök – ett begränsat kök betyder inte att du måste dra in på matglädjen. I Erica Zonthos nya kokbok Stora kokboken för små kök finns recept som varken kräver ugn eller fler än två kokplattor.

Teppanyakihäll, souse vide eller kyocera-knivar. När det kommer till matlagning är det inte alltid storleken på köket och utrustningen som gör maten fantastisk. En kokvrå, husbilens minikök eller sommarstugans vedspis duger fint till gastronomiska upplevelser.

Kokboksförfattaren Erica Zontho har samlat ihop en mängd recept i sin nya kokbok som varken kräver ugn eller fler än två kokplattor. Enkelt och okomplicerat med ingredienser som går lätt att få tag i utan att för den delen spara in på matglädje och smak. Här delar hon med sig av några smakprov ur kokboken.

Erica Zontho med sin Stora kokboken för små kök.

Foto: Ulrika Pousette

Erica Zontho med sin nya kokbok Stora kokboken för små kök (Ordfront förlag).

ANNONS EXTERN LÄNK

Skaffa världens smartaste trådlösa stek- och grilltermometer på Cervera och få perfekt resultat varje gång

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Tofubiffar med havsbris