Halloumiskolan – världens godaste halloumipizza
Halloumi på pizza - ja, våga prova! Kocken Mattias Larsson visar hur du kan göra världens godaste och enklaste pizza med salami, extra god tomatsås, oliver, basilika – och halloumi. Servera direkt från ugnen till helgmiddagen.
En portion motsvarar en pizza.
Halloumipizza
Ingredienser
- 1 pizzabotten
- 125 g halloumi
- 12 skivor salami
- 0.5 dl kapris
- tomatsås
- 1 dl passerade tomater
- 1 msk balsamicovinäger
- salt
Till servering
- 1 dl oliver
- svartpeppar
- basilikablad
- olivolja
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén
Halloumi fries med hummus och jordnötsdip





40 min
Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi





40 min
Bästa halloumiburgaren





30 min
Gazpacho med halloumi och dukkah





30 min
Grillspett med halloumi, chili och mynta





20 min
Halloumirårakor med klassiska tillbehör





30 min
Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad





20 min
Halloumipanna med sparris och sötpotatis





45 min
Grillad fisk med rödbetor och vitlökskräm





1 h
Marinerad paprika





55 min
Frittata med rucola





55 min
Italiensk bönsallad – vego till buffén





15 min
Skaldjurssallad med chili och citron





25 min
Duka upp en smakrik italiensk buffé
Tzatziki – klassiskt recept





40 min
Morotssallad





30 min
Fava med karamelliserad lök och kapris





1 h
Ugnsbakad aubergine med tomatsås och fetaost





1 h 30 min
Souvlaki med kyckling





45 min
Yoghurtdessert med nötter och bär





20 min
Örtsallad från medelhavet





1 h 30 min
Små spenatpajer





1 h
Jill Johnsons sötpotatis med chili och spenat





40 min