Toppa burgaren med coleslaw
Coleslaw är ett fantastiskt gott tillbehör till grillade hamburgare, men det är också utmärkt som topping på själva burgaren, inte minst ihop med knaperstekt bacon eller sidfläsk.
Se bara till att coleslawen inte ligger i direkt anslutning till brödet (som då lätt blir kladdigt).
Coleslaw
Ingredienser
- 400 g vitkål
- 1 stor morot
- 1 rödlök
- 1.5 dl crème fraiche
- 0.5 dl majonnäs, knappt
- 1 tsk örtsalt
- 2 krm svartpeppar, grovmalen
- 1 tsk selleripulver, eventuellt
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Världens godaste coleslaw





15 min
Grilla vegetariskt – fyra burgare
Burgarkungen Adam Bidermans bästa recept





2 h 30 min
Fixa den ultimata hamburgaren





1 h 30 min
Friterade svampburgare med surkål





3 h
Burgarkungarna gör upp vid grillen
Halloumiburgare – härligt saftig och grön





1 h
Pulled pork





1 h
Här är bästa recepten till grillen
Sommarvärme igen – då tänds grillen
Sötpotatisbröd till den vegetariska burgaren





1 h 30 min
Snurrad zucchini- och sötpotatisburgar





1 h 30 min
Grillad burgare med både mozzarella och cheddar





1 h
Barbecue som i USA
Svarta bönburgare med gruyèreost





3 h
Picklad lök- och chilimix – toppa din burgare





3 h 30 min
Johan Jureskogs bästa hamburgare





30 min
Portabelloburgare med ädelost och paprika





20 min
Quinoa-och sötpotatisburgare med pepparrotsgräddfil





2 h
Sötpotatis-pommes frites – krispigt gott





30 min
Prylarna som får grillen att glöda
Bästa tipsen: Så grillar du grönt i sommar
Bästa burgarna med klassiska tillbehör





30 min
Dillpicklad gurka





5 min