Matvetesallad med ägg och tonfisk
30 min
Salladstaco – fyll salladsbladen med smakrik, marinerad tonfisk och toppa med korianderkräm och knapriga nötter.
– Det här är en förrätt med spännande smakkombinationer som överraskar smaklökarna, säger kocken Mattias Larsson.
Recept ur kokboken ”Lättlagade helgmenyer”.
Preppa dagen före:
Korianderkrämen.
Innan gästerna kommer:
Skiva och marineratonfisken.
Strimla och marinera vitkålen.
Strax före servering:
Arrangera salladstacon.
Av: Aftonbladet
30 min
1 h
15 min
20 min
30 min
40 min
1 h
45 min
30 min
30 min
30 min
30 min
45 min
20 min
30 min
45 min
1 h 20 min
30 min
1 h
15 min
20 min
30 min
40 min
1 h
45 min
30 min
30 min
30 min
30 min
45 min
20 min
30 min
45 min
1 h 20 min