Smal och snabb aprikosdessert
Aprikosdessert med konserverad frukt, vaniljkesella och mandelskorpor – kan det bli enklare? Recept av Sara Bergfors.
Aprikosdessert
Ingredienser
- 2 burkar konserverade aprikoser, à 400 g
- 4 dl vaniljkesella
- 16 mandelskorpor (cantucci)
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Lingon, vaniljglass och kolasås – en underbar kombo





25 min
En italiensk smakfylld efterrätt med hallon och mintchoklad





25 min
Hallonparfait med lakritsglaze





45 min
Småländsk ostkaka – en perfekt efterrätt





1 h
Kryddkokta päron, müsli och pannacotta





45 min
Rabarberpaj med marängtäcke





1 h 25 min
Brynt smörglass med ljust chokladöverdrag





1 h
Crêpes med chokladfyllning





40 min
Chokladfondant med limemarinerade jordgubbar





45 min
Ananas libre





5 min
Lingonpannacotta





1 h
Champagnebubblande hallondessert





15 min
Tarte Tatin med plommon





20 min
Kokosglass med kexsmulor





1 h
Chokladpannacotta – enkel och lätt att variera





20 min
Citronpaj i portionsform





1 h
Äggtoddy – krämigt god och söt dessert





10 min
Flan de huevo





1 h
Kolapaj med marängtopp





1 h 30 min
Panacotta med vit choklad och färsk mango





30 min
Varma päron med ost





20 min
Blåbärsglass – med massor av blåbär





20 min
Isglass med två olika smaker





20 min
Hallontarte – vaniljfyllning och syrliga hallon





2 h