Ugnsrostade grönsaker – snabbt och enkelt

Bli först med att rösta!

Grönt, fräscht och nyttigt

Ugnsrostade grönsaker blir ihop till en helvegetarisk, och helrätt, eller som tillbehör till middagen.
Det är otroligt enkelt och fräscht med få ingredienser som går snabbt att laga.

Recept: Maria Pogosjan/kockeniklackar

Ugnsrostade grönsaker

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • sparris
  • minimorötter
  • 2 msk honung
  • 3 msk kinesisk soja
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Sallad

  • 1 påse salladsmix
  • 8 rädisor
  • 8 cocktailtomater
  • ekologiska gryner, t ex fullkornsbulgur och quinoa
  • halloumi
  • Tillbehör

  • 2 ägg

Gör så här

avFelix Björklund

ARTIKELN HANDLAR OM