Halloumisallad med vita persikor och hasselnötter
En somrig sallad som passar perfekt att äta som lunch eller lättare middag.
Den salta halloumin blir jättegod tillsammans med de söta persikorna och knapriga hasselnötterna.
- Tips! Stek halloumin hastigt, annars kan den bli seg och tråkig.
Halloumisallad med vita persikor och hasselnötter
Ingredienser
- 2 halloumi, paket
- 2 persikor, gärna vita
- 1 dl hasselnötter
- 1 påse machesallad
- 1 påse babyspenat
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén
Bästa tipsen för sommarlunch och picknick
Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi





40 min
Granolabar med hasselnötter och torkad frukt





1 h 30 min
Halloumiskolan – så gör du extra fräsch halloumisallad





20 min
Snabb chokladmousse med hasselnötter





25 min
Gazpacho med halloumi och dukkah





30 min
Pilgrimsmusslor med äppelmajonnäs





1 h
Nötkolarutor – himmelskt goda





2 h
Kolgrillad hjärtsallad





20 min
Rostad blomkålssoppa





1 h 15 min
Crêpes med chokladfyllning





40 min
Bellini – bubblande persikodröm





10 min
Nutellakakor





20 min

Rotfruktsgratäng med cheddar – i stället för Janssons frestelse





30 min
Köttfärslimpa med viltsmak och chèvre





2 h
Kladdkakekakor med nutella





30 min

Fänkålssallad med hasselnötter och smörstekta syrliga äpplen





45 min
Hallon- och körsbärssemifreddo





40 min
Persikopaj – peach crumble pie
20 min

Vegansk kladdkaka med päron





45 min
Honungsglaserade äpplen med hasselnötsglass





20 min
Baka med choklad – härliga recept
Fransk körsbärspudding





1 h