Jultips

presenteras av

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

3,9 (55 röster)

MAT & DRYCK

Sillröra med prästost och dillfrön. Sill och ost, klart det passar ihop. Här visar kocken Mattias Larsson hur du gör en härligt krämig och smakrik sill.
– Jag kan lova att det blir supergott, säger Mattias Larsson.

Antalet portioner är beräknat för en buffé.

Sillröra med 5-minuters-sill, prästost och dillfrön

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 förpackning förinlagd sill, filéer
  • 0.5 tsk dillfrö, mortlat
  • 50 g prästost
  • 2 msk hackad dill
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche

Gör så här

Foto: Fredrik Streiffert

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM GODARE