Bakad brie med nötter och fikon

Foto: BJÖRN LINDAHL

Bakad brie med fikon och pecannötter

5 (1 röst)

Tilltugg och snacks

Brie och camembert blir härligt krämigt när de bakas i ugnen.
Den här varianten toppas med fikon, pecannötter och lönnsirap.
Serveras med bröd som dippas i den krämiga osten.

En portion baseras på en hel brie eller camembert.

Bakad brie med fikon och pecannötter

  • Ingredienser

  • 1 hel brie eller camembert
  • 1 dl pekannötter
  • 1 färskt fikon
  • 1 msk lönnsirap, eller efter smak

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Bästa recepten till glöggminglet

ÄMNEN I ARTIKELN

Tilltugg och snacks

Recept

Vegetarisk mat

Förrätt

Tillbehör mat

Fransk mat

MER OM GODARE

Bästa tilltuggen till glöggmys

Bästa recepten till glöggminglet

Magisk ostbricka: brie chaud

45 min

Kryddiga teriyaki-tapas

2 h